

Headteacher: Jonathan Mellor
Deputy Headteacher: Vickie Beeby
Assistant Headteacher: Claire Corker
Assistant Headteacher: Alex Mauger
Assistant Headteacher: Steve Smith

Bridge Street, Loughborough, Leicestershire, LE11 1NH

Telephone: 01509 263444

E-mail: office@limehurst.org.uk **Website:** www.limehurst.org.uk

May 2022

Year 10 Mock Exams

Dear Parent / Carer

I am writing to inform you that your child will take mock examinations during the weeks beginning Monday 13th June and 20th June. Attached to this letter is a copy of Examination timetable. Individual timetables will be given to students after half term.

Your child's teachers will give students information about which aspects of the specification they should revise in order to prepare for the examinations in each subject area.

For morning tests, registration will take place in form rooms, and students will go to their exam rooms at 9:00am. For afternoon tests, students will go to their exam rooms at the end of Lesson 4 at 1:45pm.

Students are not able to start exams late or leave exams early. Therefore, we would appreciate your assistance in helping to make sure your child arrives at school promptly each morning. Please also note that most afternoon exams are more than one hour in length, and so on these occasions, your child will remain at school after 2:45pm until their exam has finished.

Students are reminded to bring the correct equipment (black pen, pencil, eraser, sharpener, ruler, calculator (for maths, science and geography) and a maths set (for maths) in a clear pencil case.

Students must also wear the correct school uniform. Watches and mobile phones and any other electronic devices must not be on or near them during the exam.

May I take this opportunity to wish all of Year 10 good luck!

Yours sincerely,

Vickie Beeby Deputy Headteacher





Headteacher: Jonathan Mellor **Deputy Headteacher:** Vickie Beeby Assistant Headteacher: Claire Corker Assistant Headteacher: Alex Mauger

Start time	End Time	Subject	Tier (F/H)	Duration	Date	Start time	End Time	Subject	Tier (F/H)	Duration	
MORNING SESSION						AFTERNOON SESSION					
				A specialist	Monday 13th June	13:45	15:05	English Literature		1 h 20m	
					Wednesday 15th June	13:45	14:55	Combined Science 1	F/H	1h 10m	
						13:45	15:30	Separate Science 1	F/H	1h 45m	
09:00	10:30	Maths	F/H	1 h 30m	Thursday 16th June						
		•				13:45	14:45	Music		1 h	
						13:45	14:45	Drama		1 h	
					Tuesday 21st June	13:45	14:45	ICT		1 h	
						13:45	15:30	GCSE PE	10PE1 only	1 h 45m	
						13:45	15:30	Citizenship	10Ci1 only	1 h 45m	
09:00	10:10	Combined Science 2	F/H	1 h 10m	Wednesday 22nd June						
09:00	10:45	Separate Science	F/H	1h 45m							

1NH

					Thursday 23rd June	13:45	14:45	History		1 h
						13:45	15:15	Geography		1h 30m
09:00	10:00	French	F/H	1 h	Friday 24th June	13:45	15:15	Computer Science		1 h 30m
	10:00	Spanish	F/H	1h		13:45	15:30	GCSE PE	10PE2 only	1 h 45m
09:00						13:45	14:45	Food and Nutrition		1 h
						13:45	15:30	Citizenship	10Ci2 only	1 h 45m